PIL - Håndtegning.jpg

Sommerhus i Klint

Odsherred
skitseprojekt, 2021

Huset ligger i et klassisk sommerhusområde ved Klint på Nordvestsjælland.

Den vildt bevoksede grund skaber lille grøn oase omkring det nye hus. En værelsesfløj danner ryg mod vejen, så livet på grunden skærmes og fra den centrale solgård åbner haven sig op.

Huset er tegnet i tæt samarbejde med bygherre, der har valgt selv at bygge huset. Derfor er huset bygget op af enkle og lette konstruktioner. Materialerne er standard hyldevarer der kan købes i en tømmerhandel, så huset tilmed er billigt at opføre.

Sommerhusets rum er disponeret efter ønsket om særlige uderum. En solgård, en aftenterrasse og morgenterrasse, skaber tilsammen mulighed for at smelte inde- og udeliv sammen.

IMG_20210607_145429
IMG_20210607_145429

press to zoom
IMG_20210607_145211
IMG_20210607_145211

press to zoom
IMG_20210607_145155
IMG_20210607_145155

press to zoom
IMG_20210607_145429
IMG_20210607_145429

press to zoom
1/3
plan.jpg

Stueplan