211007 - VAT - Visualisering_edited.jpg

Tilbygning til bungalow

Hovedstadsområdet
skitseprojekt, 2021

I et område med villaer fra start til midt 1900-tallet, ligger en klassisk bungalow, med kvadratisk grundplan fra 1930 i gule sten.

Bygningens fuldendte form gør det til en nødvendighed at tilbygningen bliver sit eget selvstændige element.

Tilbygningen placeres på den mørke del af grunden for at bevare så meget lys og liv i haven, som muligt.

I mellemrummet mellem den nye og den eksisterende bygning er haven trukket med ind i en havestue, der opføres som en let glaskonstruktion.

De klassiske materialer og farvesætning for bygninger fra samme periode er brugt i den nye tilbygning. Den ligger derfor som en naturlig og underspillet forlængelse af bungalowen. Knæk i facaden og i havestuen skaber nye steder til ophold.

IMG_20210617_142005 kopier.jpg
IMG_20210617_141754 kopier.jpg

Detaljer - Bungalow

IMG_20210617_142033.jpg
Plan.jpg

Stueplan