top of page

I 2022 blev Verna en del af Arkitektforeningen og Dreyers Fonds indsats "Projekt START" der skal hjælpe med at etablere forbindelse mellem unge tegnestuer og de danske kommuner.

Med støtte fra Projekt START har vi i begyndelsen af 2024 opstartet to spændende projekter med de to fynske kommuner Assens og Middelfart:

NYE PROJEKTER

PROJEKT START

MIDDELFART OG ASSENS KOMMUNE

2024


BYENS PORT - VISIONSPLAN. ASSENS SYD

I Assens laver vi en visionsplan for et stort område syd for den historiske bymidte. Her skal laves en strategi for hvordan den gamle sukkerfabriks arealer, der i dag huser Rådhuset og Arena Assens, kan udvikles over tid. 

Vi vil arbejde på at styrke og understrege de markante historiske og landskabelige karakterer der præger området i dag, skabe bedre forbindelser mellem bymidten og naturområdet Jordbassinerne og indplacere vandsportsklubben Assens Cable Clubs fremtidige bassin.


FREMTIDENS FORSAMLINGSHUS

I landsbyen Indslev på Vestfyn faciliterer vi en proces med borgere og kommune, der skal afklare hvordan byens gamle, smukke forsamlingshus kan opdateres og transformeres så det kan bruges endnu mere, end det gør i dag. 

 

Herefter tegner vi et skitseprojekt der kan bruges til fondsansøgninger der kan være med til at realisere projektet. 

bottom of page